ONZE EROTISCHE MASSAGES 

BODY TO BODY

Met een erotische Body 2 Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele Body 2 Body massage ervaren met gebruik van warme (geurloze) olie.

Elk plekje van uw lichaam wordt intens verwend, waarbij de erotisch masseuse haar hele lichaam gebruikt: de naakte masseuse glijdt bij de Body to Body massage ritmisch over uw lichaam en brengt u in hogere sferen.

Vanaf 80€ (30min) - prijslijst

TANTRA

Een Tantra Massage start met een ontspannende douche. Vervolgens gaat u op bed liggen, de erotische masseuse begint haar verkenningstocht van uw lichaam. Op tedere, erotische wijze tast de erotische masseuse uw lichaam af en ontdekt zo uw erogene zones. Met een sensuele Tantra massage ervaart u het toppunt van genot. De erotische masseuse prikkelt, streelt en masseert alle erogene zones van uw lichaam op sensuele wijze. Een Tantra massage is een intensieve erotische ervaring, waarbij u door een bijzondere balans van ontspanning en spanning naar ongekende hoogten wordt gebracht, op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied.

Bij de afsluiting van de Tantra Massage zult u uiteindelijk een zeer diep en intens hoogtepunt ervaren.

Vanaf 110€ (45min) - prijslijst

NURU

Een nuru massage is het toppunt van erotische gladheid. Nuru is een heerlijke gladde substantie, perfect voor een massage met sensuele intieme glijbewegingen over het lichaam.

 

De Nuru in combinatie met de handelingen van de erotisch masseuse laten u een intensief sensueel lichamelijk contact ervaren.

Nuru heeft geen kleur, geur en smaak en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

 

Onze erotische masseuses vinden het zalig om u te verwennen met een Nuru massage.

Vanaf 120€ (45min) - prijslijst

ALL IN FORMULE 

Wanneer U een intiemer momentje wil ervaren, dan is deze formule zeker iets voor U. Dit kan bij alle massages gecombineerd worden.

Vraag naar deze formule wanneer U bij ons langskomt !!

Let wel, niet alle masseuses doen deze All-In formule !!

Vanaf 60€ (15min) - prijslijst

4-HANDS MASSAGE

Beleef een erotisch avontuur tijdens de 4-HANDS massage, met twee sensuele erotische masseuses. Twee ervaren dames brengen u samen naar hogere sferen, met subtiele of stevige strelingen en aanrakingen. U bent het middelpunt van de erotische masseuses, die zich vol overgave richten op uw ultieme genot met hun lichamen.

Vanaf 150€ (30min) - prijslijst

RELAX MASSAGE (TOPLESS)

De ideale combinatie van een klassieke ontspanningsmassage en een vleugje erotiek op een massagetafel.

De relax massage is onze basis massage waarbij het lichaam en geest volledig relaxed worden... Alle spanningen zullen verdwijnen en U zal zich herboren voelen.... 

Haar handen zoeken over uw gehele lichaam alle spanningen en knopen in uw spieren en met ritmische strelingen en vibraties zorgt zij voor totale ontspanning. Langzaam maar zeker bouwt zij de massage op en zullen de erotische spanningen door de ruimte vibreren.

Vanaf 70€ (30min) - prijslijst

TEASER (SOFT-SM)

De Teaser massage is een spannende erotische massage, waarbij uw grenzen worden verkend. Deze massage heeft een pikant randje, waarbij de erotische masseuse u blinddoekt, vastbindt of boeit…

Tijdens de Teaser massage zal U tijdens de massage geteased worden. Dit door middel van verschillende attribuutjes. De masseuse zal u verrassen tijdens deze sessie:

gebruikt ze haar handen, haar tanden, haar zweepje, een veertje..? Alles gebeurt steeds in samenspraak met u en met het nodige respect.

Een Teaser massage is ultiem genieten van een spannende erotische massage. 

Vanaf 110€ (45min) - prijslijst

VIP FORMULES

Bij een erotische VIP massage wordt u uitgebreid in de watten gelegd. Onze erotische masseuses staan voor de erotische VIP massage klaar.

Ontdek hier onze verschillende arrangementen die mogelijk zijn. 

Vanaf 250€ (90min) - prijslijst

© 2020 by RelaxationZ. Relax & Enjoy !!

Ma-Vr: 10u tot 19u & Zat: 10u tot 17u