EROTISCHE MASSAGES 

Body to Body (Aqua mogelijk)

Met een erotische Body 2 Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele Body 2 Body massage ervaren met gebruik van smeuïge olie of romig schuim. Elk plekje van uw lichaam wordt intens verwend, waarbij de erotisch masseuse haar hele lichaam gebruikt: de naakte masseuse glijdt bij de Body 2 Body massage ritmisch over uw lichaam en brengt u in hogere sferen.

 

Tantra Massage

Met een sensuele Tantra massage ervaart u het toppunt van genot. De erotische masseuse prikkelt, streelt en masseert alle erogene zones van uw lichaam op sensuele wijze. Een Tantra massage is een intensieve erotische ervaring, waarbij u door een bijzondere balans van ontspanning en spanning naar ongekende hoogten wordt gebracht, op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied. Een Tantra massage is een Body to Body massage waarbij u geniet van het lichaam van de masseuse én van uw eigen lichaam.

 

Nuru Massage

Een nuru massage is het toppunt van erotische gladheid. Nuru is een heerlijke gladde substantie, perfect voor een massage met sensuele intieme glijbewegingen over het lichaam. De Nuru in combinatie met de handelingen van de erotisch masseuse laten u een intensief sensueel lichamelijk contact ervaren. Nuru heeft geen kleur, geur en smaak en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Onze erotische masseuses vinden het zalig om u te verwennen met een Nuru massage.

 

4-hands massage 

U geniet van de sensuele Body to Body massage, die gegeven wordt door 2 van onze sensuele masseuses.

Deze massage kan zowel in de droge als in onze aqua-ruimtes worden gegeven.

U kan hierbij kiezen voor een "body to body" - "Tantra" - "Nuru" Massage.

ALL IN Formules

Wanneer U een intiemer momentje wil ervaren, dan is deze formule zeker iets voor U. Dit kan bij alle massages gecombineerd worden.

Vraag naar deze formule wanneer U bij ons langskomt !!

Let wel, niet alle masseuses doen deze All-In formule !!

​Relax Massage / Topless

De relax massage is onze basis massage waarbij het lichaam en geest volledig relaxed worden... Alle spanningen zullen verdwijnen en U zal zich herboren voelen.... Deze massage gebeurt voornamelijk op een massagetafel en dit steeds Topless!

Tijdens de Teaser 

Massage zal U tijdens de massage geteased worden. Dit door middel van verschillende attribuutjes. De masseuse zal u verrassen tijdens deze  sessie:

gebruikt ze haar handen, haar tanden, haar zweepje, een veertje..? Alles gebeurt steeds in samenspraak met u en met het nodige respect.

Een Teaser massage is ultiem genieten van een spannende erotische massage. 

Voor meer info volg de link.

Teaser Massage

VIP - Arrangement

                                                     Body wordt vervangen door de zeer intense, erotische NURU Massage of                                                        de Tantra massage

 VIP-Diamond - Hierbij zal U tijdens de VIP behandeling vergezeld worden van 2 masseuses. Zij zullen jou een heerlijke tijd doen beleven. En ervoor zorgen dat je zeer relax huiswaarts kan keren.

VIP-Silver - Tijdens de VIP-Silver, kunt U samen met de masseuse genieten van de IR-sauna en whirlpool. De masseuse zal jou ook een erotische body-scrub bezorgen. En afsluiten doen we met een heerlijke (ont)spannende Body to Body massage. En dit allemaal vergezeld met een fles Cava!

 

VIP-Gold - Onze VIP-Gold formule is identiek aan de Silver. Maar de Body to

 RelaxationZ ... Relax & Enjoy !!!

Gentsesteenweg te Vlierzele (Regio Aalst - Gent)

info@relaxationz.be -- 053/42.05.46